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	ST PAUL’S CoE VA PRIMARY SCHOOL CHIPPERFIELD
CHURCH ATTENDANCE FORM 
(FOR APPLICATIONS CLAIMING HIGHER PRIORITY UNDER RULES 3, 4, 5 or 6 ON THE GROUNDS OF CHURCH ATTENDANCE ONLY)

	Clergy are asked to complete the declaration on this form to verify the level of church attendance claimed by the parent named below

	Pupil Information (child for whom a place is requested)

	Surname of child:

Date of birth:	
	Other name(s):


	Parent information 

	Name of parent:

Home address: 

Mobile:
	



Email:

	Church Information

	The school’s admission arrangements provide for priority within Rules 3, 4, 5 or 6 to be given in the following order: 
a). Children who have attended a public act of worship at St. Paul’s Church, Chipperfield with at least one of their parents at least once in every month for at least 6 months immediately before the date on which the LA common application form is submitted. 

b). Children who have attended a public act of worship at any other Christian Church with at least one of their parents, at least once in every month for at least 6 months immediately before the date on which the LA common application form is submitted. Christian Church means any church which is a member of the Anglican communion or is a member church of Churches Together in England, Churches Together in Britain and Ireland and Ireland; The Evangelical Alliance; and/or Affinity.

[bookmark: _GoBack]c). Any other children who are not able to meet the requirements of a) or b) but otherwise fall within the relevant Rule (3, 4, 5 or 6, as the case may be).

	Name of Priest/ Minister completing this declaration:

Name and address of place of worship attended:

Is your church a member of the Anglican Communion? Yes/No   

If no, is your church a member church of Churches Together in England, Churches Together in Britain and Ireland, the Evangelical Alliance or Affinity? YES/NO (if YES please specify which):



	Has the parent named above attended a public act of worship at your church at least once in every month for a period of at least six months immediately prior to the date of this declaration?

YES/NO

	Signature of Priest/Minister:

Date:



